Ter nagedachtenis aan zuster Regine Boll

Op 23 februari is onze medezuster Regine overleden.

Zuster Regine: een vrouw met het hart op de tong, maar wel op de goede plaats.

Opgewekt van geest en ijverig in het reageren op wat haar werd gevraagd. Onvermoeid in het klaar staan voor anderen. Geliefd bij de kleuters en steun en toeverlaat voor kinderen uit de gezinnen waar de moeder was overleden.

 

Na 30 jaar verliet zij het onderwijs in 1996. Ze was hiermee de laatste dominicanes die in Nijmegen in het onderwijs had gewerkt. Eenmaal gepensioneerd zette zij zich meer en meer in voor de congregatie. Ze werd lid van verschillende werkgroepen en commissies.

Ook was ze enige tijd bestuurslid van Stichting Catharinahof en vier jaar lid van het bestuur van de congregatie. Deze laatste functie nam ze aan omdat het haar de gelegenheid gaf zusters nabij te zijn en de zorg voor hen mee te dragen.

 

Een woord van dank van zuster Regine aan allen die deel uitmaakten van haar leven: Ik heb een goed, fijn, gelukkig leven gehad. Ik zal zeker na mijn dood gelukkig verder leven. Daar heb ik alle vertrouwen in. Iedereen bedankt voor het vertrouwen in mij en de liefde die ik ontvangen heb.                                                            Bedankt voor alles.